Home · Cape Epic '08 · TransAlp '08 · Trans Andes '10 · Crocodile Trophy '10Sunday, December 16, 2018
Navigatie
Laatste nieuws
Nieuws
Teamleden
Kalender 2011
Fotogallerij
Verslagen
Cape Epic '08
TransAlp '08
Trans Andes '10
Crocodile Trophy '10

Mountainbike clinic?
Contact

Sponsor informatie
Laatste artikelen
WK voor brandweer in...
De klos in Oss
Weekend Duitsland
Trans Andes
Viaduct training Aze...
Baanwielrennen
We hebben inmiddels vele dingen ondernomen op de fiets, maar we zijn het jaar 2010 verfrissend begonnen. Afgelopen zondag 3 januari hebben we namelijk met 9 man een clinic baanwielrennen gehad in het Velodrome te Amsterdam.


Klik op lees meer voor een verslag van deze dag, gemaakt door Vinne.

Duutraining in de sneeuw


Zaterdag op zondag is er in Nederland behoorlijk veel sneeuw gevallen. Onze eerdere ervaring met het rijden in de sneeuw tijdens een weekend Hermannsweg weerhield ons er dan ook absoluut niet om zondagmorgen toch maar op pad te gaan.

Klik hier voor een kort verslag van de training.


Trans Andes Challenge januari 2010!

The Trans Andes Challenge is een extreme Mountainbike race door het ruige Andes gebergte, in Patagonia (Chillie en Argentinie). De eerste editie van de Trans Andes Challenge vond plaats in 2009 en was een geweldige ervaring voor alle deelnemers. Wegens dit succes wordt in 2010 de tweede editie georganiseerd, welke zal plaatsvinden van 25 january tot en met 30 januari. In deze editie is het de uitdaging om de oversteek te maken van Pucón Chillie naar San Martin de lo Andes Argentinie.

Vanuit het Bikeoneteam Lapierre zal Harry samen met een bevriende trainingsmaat deelneme. Harry Ensink (slechts 56 jaar jong) zal samen met Willy Welles een sterk duo vormen. De afgelopen jaren hebben beide heren al erg veel samen getraind. In mei van dit jaar stonden ze allebei nog op het podium bij de Low Countries Mountainbike Tour in de Ardennen. Tijdens deze 4-daagse is Harry 2e geworden bij de Grand Masters en Willy 3e bij de Masters.

De Trans Andes wordt in duo's gereden. Aangezien Harry en Willy samen 100+ zijn (qua leeftijd, gewicht is te betwijfelen bij deze klimgeiten) zijn zij serieuze kandidaten voor een Top-3 klassering in het Grand Masters klassement.


Uiteraard zullen wij beide heren op de voet volgen. We staan dagelijks in contact met ze en verzorgen zo snel mogelijk updates op deze website. Mocht je geinteresseerd zijn in de ervaringen van beide heren en wil je graag een email ontvangen wanneer de site is geupdate, stuur dan even een mail naar contact@bikeoneteam.nl

Klik hier voor het profiel van Harry Ensink.


Uitslagenoverzicht 2009 compleet!

Het uitslagenoverzicht van 2009 is helemaal bijgewerkt. Jammer dat de chip-registratie bij de Bart Brentjens Challenge niet goed is verlopen, waardoor van deze prachtige wedstrijd de cijfers ontbreken.

Klik hier voor een overzicht van alle uitslagen van 2009.
Onder "Teamleden" zijn de uitslagen gegroepeerd per rijder.

Verslag van de eerste rit op de nieuwe Lapierre Pro Race 900 Team Edition
Zaterdag 5 december was een dag waar lang naar uit is gekeken! De nieuwe fietsen zijn gebruiksklaar en konden vandaag "gedoopt" worden op onze vaste trainingslocatie; "Der Hermannsweg".Klik hier voor het verslag van onze eerste rit op de nieuwe Lapierre Pro Race 900 Team edition fietsen.

Nieuwe sponsor: megahome.nl
Met trots presenteren wij u een nieuwe sponsor die samen met ons verder vorm wil geven aan de professionalisering van het LaPierre Bike One Team:Alles onder één dak

megahome.nl is een familiebedrijf met als thuisbasis Almelo, met circa 1.000 woningen in de verkoop verspreid in Nederland. Ze zijn landelijk actief met het initiëren en ontwikkelen van marktgerichte, kwalitatief hoogwaardige woningbouwprojecten.

Het gehele proces van ontwerp tot oplevering wordt in eigen beheer uitgevoerd. Op eigen grondposities worden door de eigen civieltechnische mensen en stedenbouwkundige medewerkers de woonplannen ontwikkeld.

Vervolgens worden de woningen door onze BNA-architecten en een team van bouwkundige tekenaars ontworpen en gedetailleerd uitgewerkt.

De afdeling marketing zorgt voor passend en professioneel verkoopmateriaal en de eigen kopersbegeleiders begeleiden u in het koopproces en voorzien u van deskundig advies. Ook de bouw van uw woning geschiedt door de eigen bouwvaklieden.


Kortom, een multidisciplinair en professioneel team!WWW.MEGAHOME.NL


Mountainbike Clinic Balance & Result - Posbank Arnhem


Afgelopen zaterdag, 21 november, heeft Bike One Team opnieuw een mountainbikeclinic gegeven. Ditmaal waren het de adviseurs van Balance & Result die we kennis lieten maken met de mountainbikesport.

De ochtend begon erg nat op weg naar de Veluwezoom, maar eenmaal aangekomen begon de zon te schijnen gingen we met totaal 15 man op pad.

Ditmaal hadden we gekozen voor de Posbank, nabij Arnhem. Een schitterend stuk natuur wat veel mogelijkheden geeft voor de invulling van de clinic.

We kunnen terugkijken op een geweldige dag en hopen de medewerkers van Balance & Result een indruk hebben gegeven van de mountainbikesport en technieken die daarbij komen kijken.Foto's en een recensie volgen!
Geslaagde mountainbikeclinic Health City Borne


Zaterdag 7 november heeft het Bike One Team in samenwerking met Health City Borne een moutainbikeclinic verzorgd. Deze clinic was bedoeld om de leden van Health City kennis te laten maken met de mountainbikesport en/of hen technieken en kennis bij te brengen.

In twee groepen werden verschillende oefeningen gedaan, waarbij de beginners vooral de basistechnieken leerden en de gevorderden meer specifieke techniektraining kregen. Zij werden individueel begeleid en het nodige bijgebracht over klimtechniek, daaltechniek, bochtentechniek etc.

In het tweede deel van de training werd er met de gevorderden een kleine wedstrijd gereden en de beginners zochten ook hun maximale prestatie op.

Na afloop een bak snert en een gezellige "aftertalk", waaruit bleek dat iedereen tevreden was over de clinic en met name de beginners versteld stonden van wat ze allemaal hebben geleerd in zo'n kort tijdsbestek.Health City Borne heeft deze activiteit kostenloos aangeboden aan haar leden. Hieruit blijkt ook de gezelligheid, saamhorigheid en betrokkenheid van een relatief kleine sportschool als Health City Borne zijnde. Health City Nederland is een grote keten, bestaande uit vele filialen, maar ondanks dat is onze ervaring dat de sfeer bij Health City Borne een belangrijk element is voor het succes van deze sportschool! Activiteiten als een mountainbikeclinic, onder andere met het oog op de RPM trainingen die bij Health City Borne worden verzorgd, vormen een extra drive om met het trainen in de sportschool andere mogelijkheden op sportgebied te verkennen.

Klik op lees meer voor meer informatie over Health City Borne.
Crocodile Trophy 2009
'As we speak' wordt er in Australië behoorlijk wat afgebuffeld; De langste zwaarste en heetste mountainbike etappewedstrijd ter wereld wordt verreden van 20 tm 29 oktober. Met niemand minder aan de start dan recentelijk Nederlands Marathon Kampioen Bart Brentjens en vele Nederlanders!

Zoals velen weten zullen wij volgend jaar ook aan de start staan van deze wedstrijd. Om alvast in de stemming te komen hieronder een aantal links om de wedstrijd van dit jaar te kunnen volgen:

CyclingNews.com

Nederlands deelnemend team

Website Bart Brentjens

Officiële website


Onder 'Lees Meer' de verschillende etappes...


Bart Brentjens Challenge 2009 uitslagen


Verslag
Klik HIER voor een verslag van de Bart Brentjens Challenge 2009 gemaakt door Vinne.

Uitslagen
Matthijs Pot   4.13 (23,8 km/u gem.)
Paul Ensink    4.21 (23,6 km/u gem.)
Harry Ensink   4.39 (22,6 km/u gem.)
Vinne Los       4.44 (22,4 km/u gem.)

Foto's
De foto's volgen...

Video
Klik HIER voor een video verslag van TV Limburg!
Bart Brentjens Challenge 2009

Aanstaande zondag mogen we weer helemaal los!
Het einde van het seizoen is in zicht en dat betekent dat de Bart Brentjens Challenge 2009 eraan zit te komen. Zondag om 10.15 starten Vinne, Matthijs, Harry & Paul (het voltallige team) voor de 100 kilometer in het mooie Limburg.

De Bart Brentjens Challenge staat garant voor spektakel in welke vorm dan ook! Vorig jaar wist Ties een tijd van 4.14.27 neer te zetten ondanks een lekke band. Dit zou een 9e plek bij de amateurs betekenen.

Voor Harry en Paul Ensink was de Challenge van 2008 een wedstrijd om snel te vergeten. Harry kreeg na 10km een gigantische scheur in zijn buitenband, waardoor het rijden met een binnenband zelfs geen optie meer was. De scheur was bijna 10cm lang.

Paul was goed weg samen met Matthijs en Gert, maar hij kreeg dezelfde pech als in 2007: 3x de ketting doormidden! Voor Paul wordt het dus tijd om de appeltjes in Eijsden eens goed kaal te schillen!

Vinne was er vorig jaar niet bij maar zal ook dit jaar weer present zijn!

De wedstrijd kent 100 kilometer met daarin 1800 hoogtemeters verwerkt.


Voor Matthijs een op maat gesneden parcours en verwacht wordt dat hij vanaf moment één volle bak zal gaan! Voor Harry & Paul is het hopen dat het materiaal hen gunstig gestemd is, maar gelet op de vorm zal ook voor hen de 100 kilometer volle bak gereden worden met de hoop zo dicht mogelijk tegen de 4 uur rond aan te rijden bij de finish. Vinne heeft weinig te verliezen, zijn tijd in 2007 van 5:27:58 zal zonder al te veel moeite aan gort worden gereden.
Pagina 4 van 8 < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Hoofdsponsoren:
Sub-sponsoren:
Partners:Login
Gebruikernaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik hier om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Gebruikers online
Gasten online: 1
Geen leden online

Aangemelde Leden: 22
Ongeactiveerde Leden: 0
Nieuwste lid: ton pot